VL Szivattyú Kft. - Italtecnica.hu - nyomáskapcsoló, áramláskapcsoló

Blog

A nyomáskapcsoló nem kapcsol be - mi lehet a probléma?

2019.10.11.

A szivattyúk gyakran gondoskodnak az ingatlan vízzel és meleggel történő ellátásáról. Szerepük azonban nem merül ki ennyiben, ugyanis a tavasztól késő őszig terjedő időszakban a kertben is számos feladat hárul az eszközökre. Ami azonban használatban van, annál idővel hibák jelentkezhetnek.

tovább

Úszókapcsoló és szivattyú: fontos a megbízható minőség!

2019.09.25.

Napjaink vásárlója egyre inkább belátja, hogy ha időtálló színvonalat szeretne kapni a pénzéért, akkora minőségre kiemelt figyelmet érdemes fordítani. Így van ez akkor is, ha például úszókapcsolók, szivattyúk között szeretnénk válogatni. Ezek azok az eszközök, amelyek az ingatlan vízellátása vagy a kerti feladatok kapcsán elmaradhatatlanok.

tovább

Úszókapcsoló Budapest - Rendeljen szivattyút és alkatrészeket online!

2019.09.06.

A szivattyúk alkalmazása rendszerint a tavasztól őszig terjedő időszakban ugrik meg jelentősen. Ekkor a kertben számos olyan teendő van, amelyekhez nélkülözhetetlen a megfelelő szivattyú. Abban az esetben, ha az ingatlan vízellátását kútról oldanánk meg, akkor is elmaradhatatlan a megfelelő víznyomást biztosító, strapabíró szivattyú.

tovább

Mikor ajánlott a Pentax periférikus szivattyú?

2019.09.05.

A szivattyúk minden korábbinál szélesebb választékban jelen vannak napjaink kínálatában. Az olyan ismert márkákkal, mint a Pentax, biztosan nem lőhetünk mellé, hiszen már számtalanszor bizonyította megbízhatóságát. Milyen célt szolgál a periférikus szivattyú? Mikor érdemes mellette letenni a voksot? Cikkünkben ennek igyekszünk utánajárni.

tovább

Olcsó úszókapcsoló és szivattyú: online rendelés a titok!

2019.08.26.

Úszókapcsoló vásárlás előtt áll? Fontosnak tartja, hogy az időzített ki-és bekapcsolást gond nélkül megoldhassa? Gondolt már arra, hogy az online rendelés előnyeit válassza ezek kapcsán? A kertben használatos műszaki cikkek is elérhetőek néhány kattintással. Ha kényelmesen vásárolna, vagy egyszerűen nincs lakóhelyén megfelelő szaküzlet, a legjobb választás lehet a netes vásárlás.

tovább

Úszókapcsoló szennyvízre: felejtse el a szennyeződéseket és a bűzt!

2019.08.12.

A szivattyúk a legtöbb kertes ingatlan esetében megtalálhatóak, hiszen sokrétű felhasználási körrel bírnak, néha pedig egyenesen nélkülözhetetlen azok használata. Ugyan a medence, a kerti tó kapcsán is kitűnő szolgálatot tesznek, de nem mehetünk el a szennyvíz okozta bosszúságok mellett sem. Lássuk, mikor van szükség a szivattyúk azonnali bevetésére!

tovább

Hogyan működik a nyomáskapcsoló?

2019.08.12.

A szivattyú a kertes házakban nélkülözhetetlen segítőtárs. Nem csak a medence vagy a kerti tó kapcsán tesznek jó szolgálatot, hanem akkor is, ha áradásról vagy jelentős mennyiségben lehullott csapadékról van szó. Számos olyan helyzet adódhat azonban, amikor a szivattyú ki-és bekapcsolását szeretnénk automatizálni. Ilyenkor jut szerephez a nyomáskapcsoló.

tovább

Nyomáskapcsoló alkatrészek? Megéri online rendelni!

2019.08.11.

A világháló előnyeit ma már vásárlás kapcsán is egyre többen kihasználják. Akkor sincs ez másként, ha a kerti tevékenységet elősegítő szivattyúkról, nyomáskapcsolókról van szó. Nem lehet elégszer hangsúlyozni a minőség fontosságát, hiszen egy megbízható márka készüléke hosszú éveken át kiszolgál majd. S hogy miért éri meg az interneten keresztül hasonló termékeket vásárolni? Cikkünkben ennek igyekszünk utánajárni.

tovább

Úszókapcsoló Üllő szakáruházából

2019.07.23.

A világháló kínálta lehetőségeket ma már akkor is gond nélkül kihasználhatjuk, ha olyan berendezésekről van szó, mint a szivattyú. Az eszköz a háztartásokban éppen úgy jó szolgálatot tesz, mint ipari körülmények között, ahol különféle sűrűségű folyadékok szivattyúzása, vagy például ingatlanok egyes rendszereinek üzemeltetése a fő feladat.

tovább

A nyomáskapcsoló beszerelése egyszerűbb, mint hinné!

2019.07.15.

A szivattyúk számos ingatlan esetében megtalálhatóak. A kertes házban élők gyakran segítségükkel oldják meg az ingatlan vízellátását, de nem ritka, hogy a kerti öntözésben, a medence feltöltésében, vagy a kerti tó tisztításában jut szerep a készülékeknek. A rendszer kialakítása némi hozzáértéssel akár saját kézzel is megoldható, de ha hiányoznak a szükséges ismeretek, akkor célszerű inkább szakemberre bízni a feladatot.

tovább