VL Szivattyú Kft. - Italtecnica.hu - nyomáskapcsoló, áramláskapcsoló

Blog

Úszókapcsoló Budapest - Rendeljen szivattyút és alkatrészeket online!

2019.09.17.

A szivattyúk alkalmazása rendszerint a tavasztól őszig terjedő időszakban ugrik meg jelentősen. Ekkor a kertben számos olyan teendő van, amelyekhez nélkülözhetetlen a megfelelő szivattyú. Abban az esetben, ha az ingatlan vízellátását kútról oldanánk meg, akkor is elmaradhatatlan a megfelelő víznyomást biztosító, strapabíró szivattyú.

tovább

Úszókapcsoló Budapest - Rendeljen szivattyút és alkatrészeket online!

2019.09.06.

A szivattyúk alkalmazása rendszerint a tavasztól őszig terjedő időszakban ugrik meg jelentősen. Ekkor a kertben számos olyan teendő van, amelyekhez nélkülözhetetlen a megfelelő szivattyú. Abban az esetben, ha az ingatlan vízellátását kútról oldanánk meg, akkor is elmaradhatatlan a megfelelő víznyomást biztosító, strapabíró szivattyú.

tovább

Mikor ajánlott a Pentax periférikus szivattyú?

2019.09.05.

A szivattyúk minden korábbinál szélesebb választékban jelen vannak napjaink kínálatában. Az olyan ismert márkákkal, mint a Pentax, biztosan nem lőhetünk mellé, hiszen már számtalanszor bizonyította megbízhatóságát. Milyen célt szolgál a periférikus szivattyú? Mikor érdemes mellette letenni a voksot? Cikkünkben ennek igyekszünk utánajárni.

tovább

Olcsó úszókapcsoló és szivattyú: online rendelés a titok!

2019.08.26.

Úszókapcsoló vásárlás előtt áll? Fontosnak tartja, hogy az időzített ki-és bekapcsolást gond nélkül megoldhassa? Gondolt már arra, hogy az online rendelés előnyeit válassza ezek kapcsán? A kertben használatos műszaki cikkek is elérhetőek néhány kattintással. Ha kényelmesen vásárolna, vagy egyszerűen nincs lakóhelyén megfelelő szaküzlet, a legjobb választás lehet a netes vásárlás.

tovább

Úszókapcsoló szennyvízre: felejtse el a szennyeződéseket és a bűzt!

2019.08.12.

A szivattyúk a legtöbb kertes ingatlan esetében megtalálhatóak, hiszen sokrétű felhasználási körrel bírnak, néha pedig egyenesen nélkülözhetetlen azok használata. Ugyan a medence, a kerti tó kapcsán is kitűnő szolgálatot tesznek, de nem mehetünk el a szennyvíz okozta bosszúságok mellett sem. Lássuk, mikor van szükség a szivattyúk azonnali bevetésére!

tovább

Hogyan működik a nyomáskapcsoló?

2019.08.12.

A szivattyú a kertes házakban nélkülözhetetlen segítőtárs. Nem csak a medence vagy a kerti tó kapcsán tesznek jó szolgálatot, hanem akkor is, ha áradásról vagy jelentős mennyiségben lehullott csapadékról van szó. Számos olyan helyzet adódhat azonban, amikor a szivattyú ki-és bekapcsolását szeretnénk automatizálni. Ilyenkor jut szerephez a nyomáskapcsoló.

tovább

Nyomáskapcsoló alkatrészek? Megéri online rendelni!

2019.08.11.

A világháló előnyeit ma már vásárlás kapcsán is egyre többen kihasználják. Akkor sincs ez másként, ha a kerti tevékenységet elősegítő szivattyúkról, nyomáskapcsolókról van szó. Nem lehet elégszer hangsúlyozni a minőség fontosságát, hiszen egy megbízható márka készüléke hosszú éveken át kiszolgál majd. S hogy miért éri meg az interneten keresztül hasonló termékeket vásárolni? Cikkünkben ennek igyekszünk utánajárni.

tovább

Úszókapcsoló Üllő szakáruházából

2019.07.23.

A világháló kínálta lehetőségeket ma már akkor is gond nélkül kihasználhatjuk, ha olyan berendezésekről van szó, mint a szivattyú. Az eszköz a háztartásokban éppen úgy jó szolgálatot tesz, mint ipari körülmények között, ahol különféle sűrűségű folyadékok szivattyúzása, vagy például ingatlanok egyes rendszereinek üzemeltetése a fő feladat.

tovább

A nyomáskapcsoló beszerelése egyszerűbb, mint hinné!

2019.07.15.

A szivattyúk számos ingatlan esetében megtalálhatóak. A kertes házban élők gyakran segítségükkel oldják meg az ingatlan vízellátását, de nem ritka, hogy a kerti öntözésben, a medence feltöltésében, vagy a kerti tó tisztításában jut szerep a készülékeknek. A rendszer kialakítása némi hozzáértéssel akár saját kézzel is megoldható, de ha hiányoznak a szükséges ismeretek, akkor célszerű inkább szakemberre bízni a feladatot.

tovább

Nyomáskapcsoló szivattyúhoz? Miért ne rendelne online?

2019.07.08.

Az internet napjaink hasznos segítőtársa, amely nélkül aligha tudjuk már életünket elképzelni. Mellette döntünk kapcsolattartás, ismerkedés, szórakozás terén, de vásárláskor és tájékozódáskor is előnyeit választjuk.

tovább

Kapcsolat

Telephelyünk (szivattyú szaküzletszivattyú boltélelmiszeripari gépekszivattyú szerviz):
VL Szivattyú Kft.
2225 Üllő Bimbó u. 4.
Tel/fax: +36-29/320-150
Tel/fax: +36-29/321-160
E-mail: info@vlbt.hu

Weboldalunk: www.szivattyuwebaruhaz.hu

Nyitvatartás:
Hétfő: ZÁRVA!
Kedd: 8.00 - 16.00
Szerda: 8.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 16.00
Tavasztól-Őszig (az időjárás függvényében) minden szombat: 8.00 - 12.00

A pontos szombati nyitva tartásról kérjük érdeklődjenek elérhetőségeinken!

szivattyú, csúszógyűrű,  szivattyúk, szivattyú tömítés, csúszógyűrűs tömítés, ásott kút szivattyú, csőbúvár szivattyú, darálós, darabolós szennyvízszivattyú,

búvárszivattyú, csőszivattyú, rozsdamentes szivattyú, szivattyúk, zsompszivattyú, centrifugál szivattyú, nyomásfokozó szivattyú, ipari szivattyú, darálós, darabolós szennyvízszivattyú, önfelszívó szivattyú, periférikus szivattyú, többfokozatú rozsdamentes szivattyú, fűtési keringető szivattyú, használati (HMV) melegvíz keringető szivattyú, átemelő szivattyú, búvárszivattyú, szennyvízszivattyú,mélykúti szivattyú, csőszivattyú, csőbúvár
szivattyú
, merülő szivattyú, frekvenciaváltó, áramláskapcsoló, zagyszivattyú, robbanómotoros szivattyú, áramfejlesztő, fűnyíró, fűkasza, zagyszivattyú,benzinmotoros szivattyú, lábszelep, visszacsapó szelep, biztonsági szelep, golyóscsap,gömbcsap, tolózár, ipari szerelvény, nyomáscsökkentő