Blog

Úszókapcsoló Budapest: rendeljen online!

2018.07.17.

A szivattyúk nem csak ipari méretekben történő felhasználás esetén bizonyulnak nélkülözhetetlennek, hanem gyakran a ház körüli tevékenység esetén is.

tovább

Öntözőrendszer nyomáskapcsolóval? Gyerekjáték lesz az öntözés!

2018.07.06.

A korszerű technológiát alkalmazó berendezések ma már nélkülözhetetlenek annak érdekében, hogy kényelmesen végezhessük a munkát, vagy hódolhassunk szabadidős elfoglaltságainknak.

tovább

Olcsó úszókapcsoló? Mire használhatjuk?

2018.06.19.

Ha műszaki cikkekről, elektromosságot használó készülékekről van szó, akkor hajlamosak vagyunk úgy gondolni, hogy kizárólag a drága termékek hozhatják a várt színvonalat.

tovább

Úszókapcsoló szennyvízre- fontos a megfelelő minőség!

2018.06.14.

A szivattyúzás nem csak ipari méretekben válhat szükségessé, hanem a közvetlen környezetünkben, az otthon nyugalmát biztosítva is.

tovább

Nyomáskapcsoló alkatrészek kerti szivattyúkhoz

2018.06.05.

A nedvesség nem csak az ember számára nélkülözhetetlen az életben maradáshoz, hanem a növényeknek is. A nyári hónapokban rendszerint megnő a vízfogyasztás, és a kerttel rendelkezők ezt különösen tapasztalhatják.

tovább

Úszókapcsoló Üllő: minőséget a kertbe

2018.05.23.

Ha szivattyúvásárlás kerül szóba, akkor a minőség kiemelt jelentőséggel bír. Ezek ugyanis azok a készülékek, amelyek esetében a megbízhatóság nagyon fontos.

tovább

Miért hasznos a nyomáskapcsoló beszerelése a kerti szivattyúhoz?

2018.05.14.

Az ingatlanok vízigényének jelentős részét teszi ki a kert területe. Ez a tavasztól őszig terjedő hónapokban folyamatos locsolást igényel, és korántsem mindegy, hogy miként kerül ez megoldásra. A nyomáskapcsoló beszerelése rendszerint akkor válik szükségessé, ha szeretnénk a szivattyú be-és kikapcsolását automatizálni.

tovább

Nyomáskapcsoló szivattyúhoz a kertben

2018.05.08.

A szivattyúk számos területen hasznos segítőtársnak bizonyulnak a ház körül. Gyakran esik rájuk a választás öntözés, locsolás kapcsán, de a medence leengedése, vagy például árvíz esetén is nélkülözhetetlennek bizonyulnak.

tovább

Úszókapcsolós szivattyú: minőség és praktikum egyben

2018.04.24.

A napjainkban kapható szivattyúk rendkívül széles felhasználási körrel állnak rendelkezésre. Legyen szó akár árvíz utáni helyreállítási munkálatokról, kerti öntözésről, vagy például szennyvíz elvezetéséről, a megfelelő típus és márka biztosan jó szolgálatot tesz majd.

tovább

Mire használható az elektromos úszókapcsoló?

2018.04.18.

Ha zárt tartályból, vagy például fúrt kútból szeretnénk szivattyúval vizet kinyerni, akkor mindenképpen ajánlott az elektromos úszókapcsoló beépítése. Miért fontos ez? Nem csak védi a szivattyút a szárazon futás ellen, de segítségével a szivattyú ürítő és töltő funkciókat is elláthat.

tovább