Blog

Úszókapcsoló, szivattyú: válassza a megbízhatóság erejét!

2019.11.26.

Napjaink vásárlója egyre nagyobb hangsúlyt helyez arra, hogy megbízható termékeket vásároljon. Ez különösen fontos szerephez jut akkor, ha műszaki cikkekről van szó. A szivattyúk felé támasztott követelmények között a megbízhatóság első helyen van, hiszen gyakran folyamatos használatban vannak ezek a berendezések.

tovább

Olasz nyomáskapcsoló online vásárlása

2019.11.25.

Manapság az internetes webáruházaknak, a futárszolgálatoknak és az online fizetésnek köszönhetően szinte mindent beszerezhetünk online. Így van ez a minőségi olasz nyomáskapcsolókkal is!

tovább

A nyomáskapcsoló beállítása a szivattyúhasználat fontos területe

2019.11.25.

A műszaki cikkek használatakor gyakran előforduló probléma, hogy nem megfelelőek a beállítások. Ami egy kávégép esetén nyilvánvaló, az egy szivattyú kapcsán már korántsem biztos, hogy az.

tovább

A nyomáskapcsoló nem kapcsol be - mi lehet a probléma?

2019.10.11.

A szivattyúk gyakran gondoskodnak az ingatlan vízzel és meleggel történő ellátásáról. Szerepük azonban nem merül ki ennyiben, ugyanis a tavasztól késő őszig terjedő időszakban a kertben is számos feladat hárul az eszközökre. Ami azonban használatban van, annál idővel hibák jelentkezhetnek.

tovább

Úszókapcsoló és szivattyú: fontos a megbízható minőség!

2019.09.25.

Napjaink vásárlója egyre inkább belátja, hogy ha időtálló színvonalat szeretne kapni a pénzéért, akkora minőségre kiemelt figyelmet érdemes fordítani. Így van ez akkor is, ha például úszókapcsolók, szivattyúk között szeretnénk válogatni. Ezek azok az eszközök, amelyek az ingatlan vízellátása vagy a kerti feladatok kapcsán elmaradhatatlanok.

tovább

Úszókapcsoló Budapest - Rendeljen szivattyút és alkatrészeket online!

2019.09.06.

A szivattyúk alkalmazása rendszerint a tavasztól őszig terjedő időszakban ugrik meg jelentősen. Ekkor a kertben számos olyan teendő van, amelyekhez nélkülözhetetlen a megfelelő szivattyú. Abban az esetben, ha az ingatlan vízellátását kútról oldanánk meg, akkor is elmaradhatatlan a megfelelő víznyomást biztosító, strapabíró szivattyú.

tovább

Mikor ajánlott a Pentax periférikus szivattyú?

2019.09.05.

A szivattyúk minden korábbinál szélesebb választékban jelen vannak napjaink kínálatában. Az olyan ismert márkákkal, mint a Pentax, biztosan nem lőhetünk mellé, hiszen már számtalanszor bizonyította megbízhatóságát. Milyen célt szolgál a periférikus szivattyú? Mikor érdemes mellette letenni a voksot? Cikkünkben ennek igyekszünk utánajárni.

tovább

Olcsó úszókapcsoló és szivattyú: online rendelés a titok!

2019.08.26.

Úszókapcsoló vásárlás előtt áll? Fontosnak tartja, hogy az időzített ki-és bekapcsolást gond nélkül megoldhassa? Gondolt már arra, hogy az online rendelés előnyeit válassza ezek kapcsán? A kertben használatos műszaki cikkek is elérhetőek néhány kattintással. Ha kényelmesen vásárolna, vagy egyszerűen nincs lakóhelyén megfelelő szaküzlet, a legjobb választás lehet a netes vásárlás.

tovább

Úszókapcsoló szennyvízre: felejtse el a szennyeződéseket és a bűzt!

2019.08.12.

A szivattyúk a legtöbb kertes ingatlan esetében megtalálhatóak, hiszen sokrétű felhasználási körrel bírnak, néha pedig egyenesen nélkülözhetetlen azok használata. Ugyan a medence, a kerti tó kapcsán is kitűnő szolgálatot tesznek, de nem mehetünk el a szennyvíz okozta bosszúságok mellett sem. Lássuk, mikor van szükség a szivattyúk azonnali bevetésére!

tovább

Hogyan működik a nyomáskapcsoló?

2019.08.12.

A szivattyú a kertes házakban nélkülözhetetlen segítőtárs. Nem csak a medence vagy a kerti tó kapcsán tesznek jó szolgálatot, hanem akkor is, ha áradásról vagy jelentős mennyiségben lehullott csapadékról van szó. Számos olyan helyzet adódhat azonban, amikor a szivattyú ki-és bekapcsolását szeretnénk automatizálni. Ilyenkor jut szerephez a nyomáskapcsoló.

tovább