Blog

Nyomáskapcsoló szivattyúhoz a kertben

2018.05.08.

A szivattyúk számos területen hasznos segítőtársnak bizonyulnak a ház körül. Gyakran esik rájuk a választás öntözés, locsolás kapcsán, de a medence leengedése, vagy például árvíz esetén is nélkülözhetetlennek bizonyulnak.

tovább

Úszókapcsolós szivattyú: minőség és praktikum egyben

2018.04.24.

A napjainkban kapható szivattyúk rendkívül széles felhasználási körrel állnak rendelkezésre. Legyen szó akár árvíz utáni helyreállítási munkálatokról, kerti öntözésről, vagy például szennyvíz elvezetéséről, a megfelelő típus és márka biztosan jó szolgálatot tesz majd.

tovább

Mire használható az elektromos úszókapcsoló?

2018.04.18.

Ha zárt tartályból, vagy például fúrt kútból szeretnénk szivattyúval vizet kinyerni, akkor mindenképpen ajánlott az elektromos úszókapcsoló beépítése. Miért fontos ez? Nem csak védi a szivattyút a szárazon futás ellen, de segítségével a szivattyú ürítő és töltő funkciókat is elláthat.

tovább

Italtecnica nyomáskapcsoló: kiváló minőség megfizethető áron

2018.04.05.

Az Italtecnica cég széles körben ismert kimagasló minőségű termékeivel, melyekhez ráadásul elérhető áron is hozzá lehet jutni. A márka nyomáskapcsolókkal, frekvenciaváltókkal és vákuumkapcsolókkal is áll azok rendelkezésére, akik időtálló minőséget szeretnének kapni a pénzükért. Akár az online rendelés kényelmét is kihasználhatjuk, ha a márkától szereznénk be a szükséges darabokat.

tovább

Nyomáskapcsoló vásárlása online

2018.03.17.

A nyomáskapcsoló lényegében egy villamos kapcsolóelem, amely vezérlésekhez szükséges. A legtöbb ilyen termék esetében a nyomás szabályozza a kapcsoló állapotát. A kapcsolási pont rugóval van biztosítva, és a kapcsoló pontossága a mechanikus réz precizitásnak köszönhető. Ma már gyakran használnak nyomás érzékelőket, mert ezek a nyomásváltozással arányos jelet adnak.

tovább

Mit érdemes tudni a nyomáskapcsolóról vásárlás előtt?

2018.03.14.

A nyomáskapcsolót akkor használjuk, amikor szeretnénk szabályozni a szivattyú be-, valamint kikapcsolását. Vásárlás során érdemes figyelni a kapcsoló működési nyomástartományára, a szivattyú zárónyomása nem szabad meghaladja a nyomáskapcsoló működési tartományának felső értékét. Fontos, hogy a nyomáskapcsoló igényeinknek megfelelően beállítható legyen, ezért a kezelési utasítást mindenképp be kell szerezni.

tovább