Italtecnica nyomáskapcsoló és szivattyúk: kertes házhoz jól jöhetnek!

2018.10.19.

A kertes házak minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek azok körében, akik kedvelik a természet közelségét, vagy akár saját maguk is szívesen foglalkoznak kertépítéssel, növények termesztésével.

A gyakran szivattyú segítségével elért vízmennyiség takarékos megoldásnak számít az öntözéshez, de akár az egész ingatlan vízellátása megoldható ilyen módon.

Az Italtecnica nyomáskapcsoló sokszor bizonyította a területen, hogy megbízható minőségben áll rendelkezésre és így szolgálja a rendszer optimális működését. A vízfelhasználás megfizethetősége érdekében a saját kút alkalmazása kitűnő választás lehet. Ez egyébként nem csak állandó lakhatást szolgáló  épületek esetében igaz, hanem nyaralóknál is. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a megfelelő szivattyú segítségével gond nélkül megoldható a folyamatos, megfelelő nyomáson érkező víz biztosítása. S hogy mikor jutnak még szerephez a szivattyúk a ház körül?

Nem csak az árvíz által veszélyeztetett területeken jön jól egy megbízhatóan működő szivattyú, hanem tulajdonképpen bárhol. Ezt nem más indokolja, mint hazánk megváltozott időjárása, amikor szinte egész évben előfordulhat, hogy hirtelen nagymennyiségű csapadék hullik le, amellyel nem bír el a csatornarendszer. Ilyenkor gyakran előfordul, hogy a garázs, a pince, vagy akár a földfelszíni helyiségek is víz alá kerülnek, még ha csak néhány centiméter erejéig is. A mihamarabbi helyreállítás és az ingatlan állagmegőrzése érdekében nagyon fontos, hogy azonnal rendelkezésre álljon egy megfelelő szivattyú. A korszerű készülékek akár online is megrendelhetőek, így még csak el sem kell hagyni a kényelmes otthont. Az ismert márkák készülékeivel szivattyú vagy nyomáskapcsoló beszerzésének alkalmával sem lőhet mellé.

vissza