VL Szivattyú Kft. - Italtecnica.hu - nyomáskapcsoló, áramláskapcsoló

Mi lehet az oka, ha a nyomáskapcsoló nem kapcsol ki?

2020.01.17.

Olykor előfordulhat, hogy a mindennapokban használatos eszközöknél probléma merülhet fel, ami a működésüket illeti. A nyomáskapcsoló is ide sorolható, hiszen általában nagy használatban van a mindennapi kényelmünk érdekében.

Mielőtt rátérnénk arra, hogy mi a teendő, ha a nyomáskapcsoló nem kapcsol ki, ejtsünk néhány szót arról, hogyan diagnosztizáljuk, hogy valóban a nyomáskapcsolóval van gond. Ellenőrizze, hogy a szivattyúnak megfelelő áramellátása van. Számos probléma akadályozhatja meg a nyomáskapcsoló kikapcsolását. Fontos ilyenkor a fogyasztás csökkentése, amikor ez megtörténik a kapcsoló nem hibásodik meg a folyamatos működéstől és hívhatjuk a szakembert vagy beszerezhetünk egy újat. A legjobb, ha ilyenkor ellenőrzi a megfelelő vízellátást is a kútból, valamint minden olyan vízszivárgást a csövegben, amely befolyásolhatja a nyomást. Amennyiben a fentieken túl van és a nyomáskapcsoló nem kapcsol ki érdemes elgondolkoznia egy új nyomáskapcsoló vásárlásán. Számos gyártó kínálja magas színvonalú termékeit az interneten, így nem mindig egyszerű a választás, de szakembereink készséggel állnak rendelkezésére a döntéshozásban is.

A vásárlás során fontos, hogy minőségi terméket szerezzünk be, hiszen így a meghibásodás esélye is csökken. A legjobb márkák garanciát vállalnak a minőségi termékükért, ezért a ház körüli feladatokat hosszú távon elvégzik és nem okoznak bosszúságot a tulajdonosoknak. Számos alkalommal előfordul, hogy a közelünkben nem állnak rendelkezésre olyan szaküzletek, amelyek nyomáskapcsoló forgalmazásával foglalkoznak. Amennyiben a nyomáskapcsoló nem kapcsol ki forduljon szakembereinkhez mielőbb vagy vásároljon webáruházunkból akciós áron!

vissza