Blog

Úszókapcsolós szivattyú: hasznos eszköz öntözéshez vagy szennyvíz szivattyúzáshoz!

2020.05.25.

Az úszókapcsoló egy tipikus szintérzékelő, amely egy tartályban lévő folyadék szintjének felismerésére szolgál. Az úszókapcsolót a szivattyú vezérlésére lehet használni, amelyek manapság már gyakran egyben felszereltek, vagyis a szivattyú egy úszókapcsolóval együtt vásárolhatjuk meg.

tovább

Mi az elektromos úszókapcsoló célja?

2020.05.15.

Az elektromos úszókapcsoló célja egy áramkör megnyitása vagy bezárása, amikor a folyadék szintje emelkedik vagy esik, pontosabban amikor elérte a folyadék a kívánt szintet. A legtöbb úszókapcsoló általában zárt állapotban van, vagyis a kapcsoló tetejéből érkező két vezeték megnyitja az áramkört, amikor az úszó a legalacsonyabb pontján fekszik.

tovább

Italtecnica nyomáskapcsoló: minőség és színvonal a legjobb áron

2020.05.08.

Az Italtecnica vállalat a vízvezeték- és fűtési ágazatban is hozza az elvárt szabványt, köszönhetően a több mint 30 éves tapasztalatnak az elektromos szivattyúvezérlő rendszerek fejlesztésében a háztartási, a mezőgazdasági és a könnyűipari területeken.

tovább

Úszókapcsoló ár és működésé

2020.04.22.

Az úszókapcsoló beszerelése akkor javasolt a szakemberek által, ha vizet szeretne kinyerni egy ásott kútból vagy egy zárt tartályból. Az megfelelő úszókapcsoló ürítő és töltő funkciókat lát el, amely a szivattyú közreműködésével együtt hajtja végre az igényeinek megfelelő feladatokat.

tovább

Hasznos lehet egy Fox úszókapcsoló a ház körül!

2020.04.09.

Mára már szinte az összes otthonban különféle eszközök segítségével végeztetünk el számos feladatot. Hasonló feladatnak bizonyul a víz szivattyúzása is, amely segítséget nyújthat a kert öntözésében, az ingatlan vízellátásában de akár a kisebb szökőkutak és csobogok folyamatos működésében is.

tovább

Problémás az úszókapcsoló működése? Forduljon szakemberhez!

2020.04.07.

Mint minden más elektronikai eszközzel, így az úszókapcsolókkal kapcsolatban is előfordulhatnak problémák. A tapasztalatok azt mutatják, hogy mivel sokszor folyamatosan használt készülékekről van szó esetükben, így a kopás elmaradhatatlan. Nem mindegy az sem, hogy milyen minőségre esik a választás. Legyen szó beállításról vagy javításról, laikusként érdemes szakember segítségét kérni.

tovább

Nyomáskapcsoló vízhez: tájékozódjon online!

2020.03.24.

Szivattyúvásárlás előtt áll, de nem tudja, milyen típus felelne meg az ellátandó feladatoknak? Nyomáskapcsolóra, alkatrészekre lenne szüksége, és a szakmai segítségben bízik? A szaküzletek országszerte megtalálhatóak, de számos kisebb városban, településen bizony nem találkozhatunk ilyenekkel. Nem csak a kényelem miatt éri meg azonban az online rendelés mellett dönteni, hanem a korrekt árak apropóján is.

tovább

Nyomáskapcsoló árlista: tájékozódjon online!

2020.03.18.

A mai kor embere vásárlásait gyakran az interneten keresztül intézi. Vannak olyan területek, melyek kapcsán nélkülözhetetlen a széles választék. Tipikusan ilyen a szivattyú kínálat, hiszen minden igénynek más és más teljesítmény, kialakítás felel meg.

tovább

Nyomáskapcsoló levegőhöz: szivattyúrendszerek online

2020.03.09.

A szivattyúrendszerek kiépítése házilagos és ipari körülmények között is szükségessé teszi a szakértelmet. Az internet tele van hasznos információkkal a témában, de sokszor a gyakorlati segítség is jól jön. A szivattyúk az otthon kényelmes működését szolgálják, de ipari méretekben is alkalmazásra kerülnek. Beszerezhetőek online is, sőt, a szükséges alkatrészekhez és kiegészítőkhöz szintén hozzá lehet jutni online.

tovább

Úszókapcsolós szivattyú: rendeljen online!

2020.02.25.

Úszókapcsolós szivattyú érdekli? Fontosnak tartja, hogy olyan márka mellett tegye le a voksot, amely valóban hosszú távon szolgálja majd kényelmét? A tapasztalatok azt mutatják, hogy az internetes rendelés minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend, és ez akkor is így van, ha szivattyúkról van szó. A sokféle márka és típus között mindenki megtalálhatja azt, amelyik megfelel igényeinek.

tovább