Italtecnica nyomáskapcsoló: kiváló minőség megfizethető áron

2018.04.05.

Az Italtecnica cég széles körben ismert kimagasló minőségű termékeivel, melyekhez ráadásul elérhető áron is hozzá lehet jutni. A márka nyomáskapcsolókkal, frekvenciaváltókkal és vákuumkapcsolókkal is áll azok rendelkezésére, akik időtálló minőséget szeretnének kapni a pénzükért. Akár az online rendelés kényelmét is kihasználhatjuk, ha a márkától szereznénk be a szükséges darabokat.

A nyomáskapcsoló feladata nem más, mint a beállított minimum és maximum nyomástartomány között a szivattyúnak ki-és bekapcsolása. Nem csak víz, melegvíz és levegő kapcsolására alkalmas az Italtecnica nyomáskapcsoló, hanem a felmerülő vezérlési és szabályozási problémákra is megoldást kínálhat. A szivattyúmotorok indításának és leállításának ilyen módon történő vezérlése lehetővé teszi, hogy feladatainkat ütemezhessük, legyen szó akár szennyvíz szivattyúzásáról, akár a medence leengedéséről. Házi vízművek felújítása során igen hasznos lehet az eszköz, de öntözési feladatok ellátásakor is rendkívül praktikusnak bizonyul.

Számtalanszor előfordul, hogy például a kerti öntözésnek akkor kellene megtörténnie, ha nem tartózkodunk otthon, vagy más elfoglaltságaink vannak. Ilyenkor nincs más dolgunk, mint a megfelelő eszköz segítségével időzíteni az öntözést, s így a beállításnak megfelelően, rendben zajlik majd az le. A nyomáskapcsoló elektromos rendszere gondoskodik arról, hogy a motor a maximum érték elérés előtt leálljon. A szivattyúk egyébként nem csak akkor jönnek jól, ha öntözni szeretnénk, vagy a háztartás vízellátását biztosítanánk, hanem például árvizek kapcsán is nélkülözhetetlennek bizonyulnak. Legyen szó akár szivattyúról, akár nyomáskapcsolóról, a minőség kiemelt jelentőséggel bír. Online vásárlás során is megéri a már ismert márkák megbízható termékei közül választani.

vissza